Aqua Lung X-Shot avokantaräpylä

99,00 

X-Shot avokantaräpylät ovat Aqualunin uusin innovaatio tällä saralla. Tässäkin räpylässä lapa on kiinnitetty jalkataskun keskiosaan jotta potkuihin saataisiin lisää voima sekä vähentääkseen pohkeisiin kohdistuvaa rasitusta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

X-Shot avokantaräpylät ovat Aqualunin uusin innovaatio tällä saralla. Tässäkin räpylässä lapa on kiinnitetty jalkataskun keskiosaan jotta potkuihin saataisiin lisää voima sekä vähentääkseen pohkeisiin kohdistuvaa rasitusta. X-Shot räpylässä on vakiona mukana kantajouset. Räpylän lavassa on ns. ”Power Transmission Zone” alue joka auttaa optimaalisen tehon saamisen jokaiseen potkuun. Elastinen lapa joka on muotoiltu ”lusikan” malliseksi antaa enemmän tehoa jokaisella potkulla. Tämä tekee potkimisesta myös helppoa ja vaivatonta. Räpylän jalkatasku on valmistettu niin että kengän liike räpylässä on saatu minimoitua, mikä estää liike-energiahukkaa.

Lisätiedot

PainoEi saatavilla/-tietoa
Väri ja koko

Musta-Small, Musta-regular, Musta-X-large, Oranssi-Small, Oranssi-regular, Oranssi-X-large, Sininen-Small, Sininen-regular, Sininen-X-large, Lime-Small, Lime-regular, Lime-X-large