PADI AOWD-jatkokurssi

320,00  sis. alv.

Advanced Open Water Diver –kurssi on seuraava askel sukellustaitojesi kehityksessä. Kurssilla opit uusia tekniikoita ja taitoja erilaisten erikoissukellusten avulla. Uusien kykyjen lisäksi saat uusia näkökulmia sukellusharrastukseen ja tietoa erilaisista erityisaloista. Kurssin käytyäsi saat sukeltaa 30 metrin syvyyteen ja olet taitavampi ja varmempi sukeltaja uusilla kokemuksilla varustettuna.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Advanced Open Water Diver –kurssi on seuraava askel sukellustaitojesi kehityksessä. Kurssilla opit uusia tekniikoita ja taitoja erilaisten erikoissukellusten avulla. Sukellukseen liittyy teoriaopetus, jossa käydään läpi tarvittavat tiedot uudenlaista sukellusta varten (teoriat voit suorittaa myös eLearningina). Kykyjesi lisäksi saat uusia näkökulmia sukellusharrastukseen ja tietoa erilaisista erityisaloista, joihin voit erikoistua PADI:n Speciality-kursseilla AOWD:n jälkeen. Kurssin käytyäsi saat sukeltaa 30 metrin syvyyteen ja olet taitavampi ja varmempi sukeltaja uusilla kokemuksilla varustettuna.

AOWD-kurssi on jatkoa peruskurssille (OWD), ja voit aloittaa sen suoraan peruskurssisi perään. Suosittelemme kuitenkin, että sukeltaisit ainakin muutamia kertoja kurssien välissä, jotta taitosi ehtivät kehittyä hieman ja totut veden alla liikkumiseen ja toimimiseen.

Kurssiin kuuluu kaksi pakollista erikoissukellusta, jotka ovat:
Syväsukellus / Deep Diver
Vedenalainen suunnistus / Underwater Navigator

Lisäksi saat valita kolme muuta erikoissukellusta, jotka voivat olla esimerkiksi:
Venesukellus / Boat Diver
Virtasukellus / Drift Diver
Yösukellus / Night Diver
Kuivapukusukellus / Dry Suit Diver
Nosteen huippuhallinta / Peak Performance Buoyancy
Etsintä ja nosto / Search & Recovery
Vedenalainen valokuvaus / Underwater Photography
Vedenalainen videokuvaus / Underwater Videography
Hylkysukellus / Wreck Diver

Huom! Sukelluskursseja ei voi valitettavasti maksaa Klarna-maksutavoilla vaan ne tulee suorittaa erillään muista ostoksista toisella maksutavalla.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse info@oneeyediving.fi