PADI Night Diver -kurssi

200,00  sis. alv.

Yösukelluksella on omanlaisensa tunnelma verrattuna päivällä valoisassa tapahtuvaan sukeltamiseen – tule tutustumaan pimeäsukelluksen ihmeisiin ja samalla käymään läpi, että mitä kaikkea sinun tulee ottaa huomioon suunnitellaksesi itsenäisesti yöllä tapahtuvia sukelluksia.… Lue lisää »

Kuvaus

Yösukelluksella on omanlaisensa tunnelma verrattuna päivällä valoisassa tapahtuvaan sukeltamiseen – tule tutustumaan pimeäsukelluksen ihmeisiin ja samalla käymään läpi, että mitä kaikkea sinun tulee ottaa huomioon suunnitellaksesi itsenäisesti yöllä tapahtuvia sukelluksia.

Miksi sitten sukeltaa yöllä ? Yöllä täysin erilaiset merieläimet tulevat näkyviin piiloistaan ja näitä on mahdollista nähdä vain öiseen aikaan. Päiväeläimet nukkuvat ja niitä on mahdollista päästä tarkkailemaan aivan lähietäisyydeltä.Meressä syvyyksissä päivän saalistaneet kalat vetäytyvät rauhaisiin rantalahtiin tai kivenkoloihin viettämään yöaikaa.

Suomessa kaikki yli 10m syvät sukellukset voidaan valon määrän perusteella luokitella yösukelluksiksi, koska valon määrä vähenee syvyyden kasvaessa.