PADI OWD-Peruskurssi – avovedet ulkomailla (teoriat verkko-opiskeluna)

180,00  sis. alv.

Padi OWD-Peruskurssi eLearning – avovedet ulkomailla Kurssi sisältää: Teoriaopetuksen verkkokoulutuksena (englanninkielinen) Teoriakokeen Allasharjoittelun Tarvittavat varusteet Kurssisuorituksesta saat todistukseksi luottokortin kokoisen läpyskän, jota näyttämällä voit vuokrata laitteet ja sukeltaa ympäri maailmaa… Lue lisää »
Tuotetunnus (SKU): OED-10059-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Padi OWD-Peruskurssi eLearning – avovedet ulkomailla

Kurssi sisältää:

  • Teoriaopetuksen verkkokoulutuksena (englanninkielinen)
  • Teoriakokeen
  • Allasharjoittelun
  • Tarvittavat varusteet

Kurssisuorituksesta saat todistukseksi luottokortin kokoisen läpyskän, jota näyttämällä voit vuokrata laitteet ja sukeltaa ympäri maailmaa aloittelijoille sopivaan, maksimissaan 20 metrin syvyyteen. Teoriat voit suorittaa omalla kotisohvallasi silloin sun se aikatauluusi sopii.

Kurssisukelluksille tarvitset omat perusvälineet eli uimahousut, pyyhkeen, maskin, snorkkelin ja räpylät. Muut OWD-sukelluskurssilla tarvittavat varusteet kuuluvat kurssin hintaan.

Annamme mielellään vinkkejä perusvälineiden hankintaan ja halutessasi voit ostaa ne myös meiltä.

Osallistumisvaatimuksena kurssille on 10 vuoden ikä, uimataito ja normaali terveydentila.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse info@oneeyediving.fi tai allaolevalla lomakkeella. Maksettuasi kurssin, ota yhteyttä info@oneeyediving.fi ja kerromme kuinka saat elearnin-osuuden käyttöösi.

eLearning-osuuden hinta on 142,00 euroa, joka tulee kurssimaksun päälle. Osuuden voi suorittaa toistaiseksi vain englanninkielisenä.

Huom! Sukelluskursseja ei voi valitettavasti maksaa Klarna-maksutavoilla vaan ne tulee suorittaa erillään muista ostoksista toisella maksutavalla.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse info@oneeyediving.fi