PADI OWD-Peruskurssi – avovedet ulkomailla

330,00  sis. alv.

PADI Open Water Diver -peruskurssi koostuu teoria- ja allasosuuksista. Avovedet voit tehdä vaikkapa ulkomailla lomareissun yhteydessä. Kurssi sisältää: Oppimateriaalin Teoriaopetuksen Teoriakokeen Allasharjoittelun Tarvittavat varusteet kurssin ajaksi Kurssisuorituksesta saat todistukseksi luottokortin… Lue lisää »
Tuotetunnus (SKU): OED-10061 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

PADI Open Water Diver -peruskurssi koostuu teoria- ja allasosuuksista. Avovedet voit tehdä vaikkapa ulkomailla lomareissun yhteydessä.

Kurssi sisältää:

  • Oppimateriaalin
  • Teoriaopetuksen
  • Teoriakokeen
  • Allasharjoittelun
  • Tarvittavat varusteet kurssin ajaksi

Kurssisuorituksesta saat todistukseksi luottokortin kokoisen läpyskän, jota näyttämällä voit vuokrata laitteet ja sukeltaa ympäri maailmaa aloittelijoille sopivaan, maksimissaan 20 metrin syvyyteen. Esimerkiksi talviaikaan kurssin voi jakaa niin, että suoritat teoriat ja allasosuudet kanssamme Suomessa ja avovesisukellukset jossain etelän kohteessa vaikka lomamatkan yhteydessä. Tällä järjestelyllä säästät arvokkaita lomapäiviä ja pääset matkakohteessa suoraan asiaan eli sukeltamaan heti loman alkupäivinä.

Kurssisukelluksille tarvitset omat perusvälineet eli uimahousut, pyyhkeen, maskin, snorkkelin ja räpylät.  Muut OWD-sukelluskurssilla tarvittavat varusteet kuuluvat kurssin hintaan. Annamme mielellään vinkkejä perusvälineiden hankintaan ja halutessasi voit ostaa ne myös meiltä.

Osallistumisvaatimuksena kurssille on 10 vuoden ikä, uimataito ja normaali terveydentila.

Huom! Sukelluskursseja ei voi valitettavasti maksaa Klarna-maksutavoilla vaan ne tulee suorittaa erillään muista ostoksista toisella maksutavalla.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse info@oneeyediving.fi