PADI OWD-Peruskurssi – avovedet Suomessa (teoriat verkko-opiskeluna)

300,00  sis. alv.

Padi OWD-Peruskurssi eLearning – avovedet suomessa Kurssi sisältää: Teoriaopetuksen verkkokoulutuksena (englanninkielinen) Teoriakokeen Allasharjoittelun Avovesiharjoittelun Tarvittavat varusteet Kurssisuorituksesta saat todistukseksi luottokortin kokoisen läpyskän, jota näyttämällä voit vuokrata laitteet ja sukeltaa ympäri… Lue lisää »
Tuotetunnus (SKU): OED-10059 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Padi OWD-Peruskurssi eLearning – avovedet suomessa

Kurssi sisältää:

  • Teoriaopetuksen verkkokoulutuksena (englanninkielinen)
  • Teoriakokeen
  • Allasharjoittelun
  • Avovesiharjoittelun
  • Tarvittavat varusteet

Kurssisuorituksesta saat todistukseksi luottokortin kokoisen läpyskän, jota näyttämällä voit vuokrata laitteet ja sukeltaa ympäri maailmaa aloittelijoille sopivaan, maksimissaan 20 metrin syvyyteen. Teoriat voit suorittaa omalla kotisohvallasi silloin sun se aikatauluusi sopii.

Kurssisukelluksille tarvitset omat perusvälineet eli uimahousut, pyyhkeen, maskin, snorkkelin ja räpylät. Suorittaessasi avovesisukellukset Suomessa, tarvitset myös omat hanskat. Muut OWD-sukelluskurssilla tarvittavat varusteet kuuluvat kurssin hintaan.

Annamme mielellään vinkkejä perusvälineiden hankintaan ja halutessasi voit ostaa ne myös meiltä.

Osallistumisvaatimuksena kurssille on 10 vuoden ikä, uimataito ja normaali terveydentila.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse info@oneeyediving.fi tai allaolevalla lomakkeella. Maksettuasi kurssin, ota yhteyttä info@oneeyediving.fi ja kerromme kuinka saat elearnin-osuuden käyttöösi.

eLearning-osuuden hinta on 142,00 euroa, joka tulee kurssimaksun päälle. Osuuden voi suorittaa toistaiseksi vain englanninkielisenä.

Avovesiosuuden alkaessa veden lämpötilan tulee olla vähintään +5 astetta, joten keväällä odottelemme kunnes tämä raja on saavutettu.

Huom! Sukelluskursseja ei voi valitettavasti maksaa Klarna-maksutavoilla vaan ne tulee suorittaa erillään muista ostoksista toisella maksutavalla.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse info@oneeyediving.fi