PADI Rescue Diver -kurssi

320,00  sis. alv.

Rescue Diver on AOWD-tasoisille sukeltajille tarkoitettu kurssi, joka valmentaa entistä turvallisempaan sukeltamiseen. Kurssilla opit huomioimaan sukellusparisi ja yleiseen turvallisuuden täysin uudella tavalla. Opit ennaltaehkäisemään mahdollisia vaaratilanteita ja onnettomuuksia ja toimimaan oikein, mikäli näitä tapahtuu.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Rescue Diver on AOWD-tasoisille sukeltajille tarkoitettu kurssi, joka valmentaa entistä turvallisempaan sukeltamiseen. Kurssilla opit huomioimaan sukellusparisi ja yleisen turvallisuuden täysin uudella tavalla. Opit ennaltaehkäisemään mahdollisia vaaratilanteita ja onnettomuuksia ja toimimaan oikein, mikäli näitä tapahtuu.

Kolmipäiväisen RD-kurssin käytyäsi huomioit enemmän muita ja osaat reagoida mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Kykenet johtamaan muita sukeltajia vaativissa olosuhteissa, etsimään kadonneita ihmisiä ja auttamaan loukkaantunutta tai vaarassa olevaa sukellusparia.

Kurssin kortituksen ennakkovaatimuksena on viimeisen 24 kuukauden aikana käyty ensiapukurssi, AOWD-luokitus ja vähintään 12 vuoden ikä. Suosittelemme Padin Emergency First Responder-kurssia, jossa opetellaan yleiset ensiaputaidot, hätäensiapu, haavojen sitominen sekä erityisesti sukellusonnettomuuksiin liittyvää ensiapua. Vaihtoehtoisena ensiapukurssina voi olla DAN BSL+D tai muu vastaavan tason koulutus.

Lisätietoja kurssista löytyy täältä:

https://www.padi.com/padi-courses/rescue-diver

Huom! Sukelluskursseja ei voi valitettavasti maksaa Klarna-maksutavoilla vaan ne tulee suorittaa erillään muista ostoksista toisella maksutavalla.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse info@oneeyediving.fi