PADI Sidemount Specialist -kurssi

250,00  sis. alv.

Sukelluspullo selässä ei ole ainoa tapa kuljettaa hengityskaasua mukana. Sivuille kiinnitettävät säiliöt tuovat sukeltamiseen mukavaa vaihtelua ja turvallisuutta. Säiliöt ovat paremmin sukeltajan hallinnassa ja venttiileihin ja painemittariin ylettyy paremmin. Jos et usko, niin tule kokeilemaan…

Kuvaus

Sukelluspullo selässä ei ole ainoa tapa kuljettaa hengityskaasua mukana. Sivuille kiinnitettävät säiliöt tuovat sukeltamiseen mukavaa vaihtelua ja turvallisuutta. Säiliöt ovat paremmin sukeltajan hallinnassa ja venttiileihin ja painemittariin ylettyy paremmin.

Lisäksi painavien säiliöiden kataminen jää historiaan. Klippaa säiliöt kiinni vasta vedessä. Lisäksi ulkomailla sukellettaessa viet vain omat regut ja rigaussetit ja näillä varustat itsesi sukellusvalmiuteen juuri niillä säiliöillä jotka paikan päältä saat.

Teoriaillassa käydään läpi Sidemount-sukelluksen keskeimimmät hyödyt ja allasharjoitusten sekä avovesisukellusten aikana tutustutaan tarkemmin käytettäviin varusteisiin, niiden pukemiseen ja oikeanlaiseen säätämiseen ja kokoonapanoon.

• Laitepaketin kasaus, säätäminen ja oikea pukeminen
• Painotuksen säätäminen, oikeaoppinen painotus: määrä / painojen sijainti optimaalisen trimmin saavuttamiseksi
• Kaasunhallinta ja hengityssäiliöiden vaihto kahdella säiliöllä sukellettaessa
• Mahdolliset ongelmatilanteet ja niiden ratkaisu sukellettaessa Sidemountilla.

 

Huom! Sukelluskursseja ei voi valitettavasti maksaa Klarna-maksutavoilla vaan ne tulee suorittaa erillään muista ostoksista toisella maksutavalla.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse info@oneeyediving.fi