PADI Wreck Diver -kurssi

240,00  sis. alv.

Tämä kurssi on nimensä mukaisesti tarkoitettu hylyistä kiinnostuneille. Maailman merissä on joka puolella uponneita hylkyjä, joita on mahdollisuus päästä tarkastelemaan. Myrskyt, sodat sekä vain muuten epäonniset merenkävijät ovat jättäneet jälkeensä… Lue lisää »

Kuvaus

Tämä kurssi on nimensä mukaisesti tarkoitettu hylyistä kiinnostuneille. Maailman merissä on joka puolella uponneita hylkyjä, joita on mahdollisuus päästä tarkastelemaan. Myrskyt, sodat sekä vain muuten epäonniset merenkävijät ovat jättäneet jälkeensä valtavan määrän hylkyjä kaikkialle maailman meriin.

Tällä kurssilla opetellaan hylkysukellukseen liittyviä seikkoja eritysitaitoja sekä opetellaan suojelemaan näitä ainutlaatuisia sukelluskohteita.

Jo pelkästään Suomen merihistorian aikana on tapahtunut noin noin 5000 haaksirikkoa ja vasta noin 2500 hylkyä on löydetty pelkästään Itämerestä Suomen rannikoilta. Eli missä vaan voi olla mitä vaan.

Mitä löytyykään maailman suurilta meriltä ?

Huom! Sukelluskursseja ei voi valitettavasti maksaa Klarna-maksutavoilla vaan ne tulee suorittaa erillään muista ostoksista toisella maksutavalla.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse info@oneeyediving.fi