OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sukelluskurssit

Meiltä löydät PADI-kursseja aloittelijasta ammattilaiseen!

Sukeltaminen on sosiaalinen harrastus parhaimmillaan, eikä sitä joudu (itse asiassa edes saakaan) tehdä yksin. Pääset tutustumaan uusiin ihmisiin kenties maailman upeimmissa maisemissa ja viettämään viikonloppusi sukelluskaverien kanssa paikoissa, joita kolleegasi eivät osaa edes kuvitella!

Usein sukeltamista ei aloiteta tekosyynään “mulla on liian huono kunto”, “en mä osaa pidättää hengitystä”, “mun korvat ei kestä painetta” tai vaikkapa “ei mulla ole varaa lentää Thaimaahan joka vuosi”. Hölynpölyä ovat nuo stereotypiat. Normaali terve ihminen on täydellinen kandidaatti seuraavaksi sukelluksen ammattilaiseksi, ja laitesukelluksen tärkein sääntö opitaan ensimmäisellä kurssilla: “Älä koskaan pidätä hengitystä!” Korvatkin kestävät, jos pystyt lentokoneella siirtymään paikasta A paikkaan B. Kaiken huipuksi aina ei edes tarvitse ajaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, vaan Suomenkin vesissä riittää ihmeteltävää esimerkiksi hylkyjen muodossa.

Peruskurssi (OWD) on sukeltajan ajokortti, ja kuorma-autokortin saa jatkokurssien muodossa. Ennen kursseille lähtemistä voit tulla kokeilemaan, miten kuplia tehdään, sukelluskokeilussamme. Open Water Diver -korttia vilautamalla saa kamat vuokraan niin Suomessa kuin vaikka Australiassakin. Jatkokursseilla kuten AOWD-, Rescue Diver- ja Divemaster-kursseilla opit sukeltamaan haastavemmissa ympäristöissä monenlaisilla varusteilla ja pääset etsimään Ville-valaita entistäkin syvemmältä.

Näistä linkeistä pääset tutkimaan kurssivalikoimaamme:

Peruskurssit

Jatkokurssit

Erikoiskurssit

Ilmoittautuminen kursseille sähköpostitse info@oneeyediving.fi.

Kurssiaikataulu

Hallivuorot perjantaisin klo 20:30 – 22:00. Vuorot käynnistyvät jälleen syyskussa 2021

Kesäkaudella sukellamme joka päivä sään salliessa.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Ari-Pekka Arponen, puh: 040 517 4582, ari-pekka@oneeyediving.fi